Acts

LiN  treedt solo op met tape-acts van 30, 45 of 60 minuten. Alleen de Easy Listening kan worden geboekt voor max. 3 x 30 minuten.

De band Vintage Black speelt max. 2 sets van 60 minuten.

Een boeking is meestal maatwerk, dus zijn de tarieven afhankelijk van een aantal factoren. Meer informatie of direct boeken? Neem gerust 'Contact' op. Dan spreken we e.e.a. samen door.

 

Onderstaand het aanbod van LiN.

 

Sharona

Deze Brabantse arbeidersdochter uit een echte volksbuurt is niet op haar mondje gevallen. Aan Algemeen Beschaafd Nederlands doet ze niet, maar ze wil wel internationaal doorbreken, dus wisselt ze de gezellige Hollandse hits af met wat echte soulswingers. En dat alles gaat gepaard met veel 'slappe klets' en een grap en grol. Wil je inhaken en meedeinen, maar ook zeker op de dansvloer uit je dak gaan?

Meej 'ons Sharoon' gaot dè zeker lukke!

Disco Dance Classics

Deze souldiva heeft een diep en vol stemgeluid, waarmee ze haar repertoire de soul geeft die het nodig heeft. Flink swingen op onvervalste disco, soul en dance classics is het devies! Wil je een volle dansvloer en het dak eraf?

Look no further!

Easy Listening

Wil je een rustige, niet te overheersende muzikale ambiance op je borrel, receptie of feest, maar toch genieten van live muziek? LiN zorgt voor de juiste sfeer met haar easy listening muziek, live gezongen onder begeleiding van orkestband.

Ook is het mogelijk om LiN te boeken voor jullie trouwplechtigheid op jullie trouwlocatie. Mooie ballads die de sfeer van jullie mooiste dag compleet maken. Of zet op jullie trouwfeest samen met LiN de tent op z'n kop! Informeer naar de mogelijkheden.

Vintage Black

De band waar LiN zangeres van is.

Zie voor meer informatie de pagina Vintage Black (band)