Bio

LiN, (Linda Pelders), een geboren en getogen Brabantse, was op zeer jonge leeftijd al een entertainer. Of het nu ging om een toneelstukje, playbackshow of musical, LiN stond vooraan in de rij. Ze deed niets liever dan zich verkleden, typetjes en rolletjes spelen en met muziek bezig zijn.

Na diverse schoolmusicals en playbackshows begon ze op haar 18e te ontdekken dat ze haar zangstem ook buiten haar kamertje kon laten horen en ze ging zingen in diverse bands en projecten. Uiteindelijk kwam ze ook in aanraking met de zogenaamde themafeesten. Hier leerde ze het zingen met acteren en entertainen te combineren. Inmiddels is LiN een ervaren en doorgewinterde zangeres/entertainer die een flink repertoire heeft opgebouwd. Ze weet het publiek zowel solo als met een live-band prima te bespelen en laat haar liefde voor muziek en entertainment elk optreden weer vol tot uiting komen. 

 

Kijk bij Acts voor het aanbod of bij Vintage Black voor de band waar LiN zangeres van is. Bij Media krijg je een impressie van LiN in actie.